Nagy Imola vagyok, gyógymasszőr.

Tanulmányaim alatt és azok után is sok tapasztalatot szereztem. Dolgoztam egészségügyi szakrendelőben és gyógyfürdőben egyaránt, ahol napi 13-14 ember kezelése volt beütemezve. Itt találkoztam a legfőbb mozgásszervi problémákkal, amivel mi emberek küzdünk, és amelyekre én szakosodtam. Itt tanultam meg, milyen jótékony hatásai vannak a rendszeres, és kúraszerű masszázsnak. Felbecsülhetetlen számomra, mikor hallom mennyivel jobban érezte magát a beteg, vendég, a kezelés után.

A masszázs és a lélek egészsége. Sokan csupán a fizikai oldalról közelítik meg a masszázs jótékony hatásait. Vitathatatlan, hogy mint fizikai közérzet javítás sem utolsó, de mint minden, amit a testünkkel teszünk, hat a bensőnkre is. Ha káosz van az életedben, ha már mindenből eleged van, ideje lazítani. Feltöltődni a szó minden értelmében. Ha elmész egy masszázs kezelésre, nyugalmat ajándékozol magadnak.

Miért lettem masszőr?

Világ életemben sportoltam, és a versenyszerű úszás befejezése után szerettem volna valamilyen módon kapcsolatban maradni a sporttal és az egészséges életmóddal. Így találtam rá a masszázsra egy országos bajnokság alkalmával, amikor egy egyesület saját masszőrrel érkezett. Innen jött tehát az alapgondolat.

Miért szeretek masszőr lenni?

Szeretem, hogy új emberekkel találkozom, folyton mozgásban vagyok, nincs két ugyanolyan nap. Van, akihez már „hazajárok”, és van, akit aznap ismerek meg. Szeretek élettörténetek hallgatni, szeretem a kihívást, hogy éppen kinek mire van szüksége az adott kezelés alkalmával. Erős masszázsra van igény, vagy relaxálóra? Nincs két ugyanolyan kezelés. Lehet, hogy végig beszélgetjük az egy órát, de az is lehet, hogy csendben maradunk, zenét hallgatunk.

Szeretem, hogy nincs főnököm, de kicsit mindenki az.

Meglehetősen szerencsés vagyok, hogy a munkám eredményeképp hálás szavakat kapok jutalmul, minden napomat bearanyozza, hogy amit csinálok, annak van értelme és haszna a világban.